Min praovecka på Luckan

Publicerat den Kategoriserat som Barnkultur

Den här veckan har jag varit på prao i Luckan Helsingfors. Praon på Luckan har varit annorlunda och intressant, eftersom jag annars vanligt skulle varit i skolan i Karis.

Under veckan har jag förberett material till Lilla bokkassen, jag har sökt och köpt material till taktila väskor. Taktila väskor fungerar som ett sorts stöd under ett kulturbesök eller aktivitet. De taktila väskorna som jag jobbat med kommer innehålla en balansdyna, mjuk nalle, stressboll och hörselskydd. Jag har också följt med till Svenska Teatern där vi filmade och följde med Svenska Teaterns och DuvTeaterns skådespelare, både backstage och på scenen under föreställningen ”I det stora landskapet”.  Vi filmade material till en kortvideo som Luckan ska senare publicera på tillgangligt.fi. Kortvideon kommer handla om inkludering och lika villkor för alla kultur utförare.

Under dessa dagar har jag prövat på att arbeta med kultur och marknadsföra evenemang. Veckan har också gjort mig säkrare på vad jag vill jobba med i framtiden. Det har varit en rolig vecka på Luckan med trevliga människor.

Blogginlägget är skrivet av Emilia Lindroos som var på prao på Luckan 20.1-24.1.2020. 

Publicerat den
Kategoriserat som Barnkultur