Suomeksi

Luckan toimii ruotsinkielisenä tiedotus- ja kulttuurikeskuksena Suomessa. Yhteensä Luckan-verkostoon kuuluu 11 eri toimipistettä ympäri Suomea. Luckan toimii lastenkulttuurikeskuksena pääkaupunkiseudulla ja kaikilla verkoston muilla paikkakunnilla. Löydät tietoa palvelutarjonnasta ja ohjelmista luckan.fi -verkkosivuilta. Löydät tietoa myös lastenkulttuurista verkkosivuilta.

Luckan järjestää kulttuuriohjelmia lapsille, perheille ja lasten parissa työskenteleville ammattilaisille. Luckan tarjoaa kulttuuriohjelmia, työpajoja, luentoja sekä sosiaalista ja opetustoimintaa. Luckan on Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton jäsen. Tietoa pääkaupunkiseudun tarjonnasta löytyy tältä verkkosivustolta ja muiden keskusten tarjonta löytyy kunkin paikkakunnan keskuksen omilta verkkosivuilta.

LillaLuckan on verkoston luoma konsepti ja lasten oma ruotsinkielisen luovan taidetoiminnan tila. LillaLuckan taidetila löytyy nyt Helsingistä, Kirkkonummelta, Porvoosta, Raaseporista ja Oulusta. Tilassa järjestetään laspsille ohjelmia, esityksiä, työpajoja ja kerhotoimintaa. Myös yhteistyökumppanit hyödyntävät tilaa omien lasten- jnuoriso-ohjelmien järjestämiseen.

Jos kaipaat lisätietoja, ota yhteyttä: barnkultur@luckan.fi.