BOKMÄSSAN I GÖTEBORG 2015

Publicerat den Kategoriserat som Barnkultur

Jag är helt omtumlad. En hel värld bara av litteratur, illustratörer, skribenter, författare och ett aldrig synande ymnighetshorn av kunskap. Helt ljuvligt. Och mitt i allt hänger en stor, lysande skylt med texten FINLAND. Och trots att jag är tillbaka för några dagar i min hemstad Göteborg så fylls jag av en enorm stolthet just där och just då att vara en del av Finland.. Det är verkligen en suverän samling författare som pryder SETS vägg.

12059657_10156105015385472_208217625_oMumin testar nya grepp

Dessutom fick jag prata en stund med Merete Mazzarella igen. Senast var när jag intervjuade henne på Luckan gällande boken Själens nattsida. Idag är sista dagen för den här gången och sedan bär det av hem igen med väskan FULL av barnlitteratur och pedagogiskt material att djupdyka i.

Överraskande var även att se Mumintrollet i en ny, vågad frisyr. Finland levererar både med kunskap och humor.

Publicerat den
Kategoriserat som Barnkultur