[dropcap]1[/dropcap]_oppilaat.jpg

LillaLuckan är Luckans barnkulturrum i Helsingfors. Det öppnades i augusti 2014 och erbjuder en nya arena för verksamma barnkulturaktörer.

Rummet är fyllt av kreativitet och fantasi för barn, unga, barnfamiljer, pedagoger och assistenter inom dagvården och skolvärlden. På LillaLuckan ordnas Busklubbar, Språkkul- och Crossoververkstäder, vilket innebär kreativa verkstäder riktade till olika målgrupper (daghem, grundskoleklasser, barn med föräldrar). På lördagar erbjuds barnfamiljer Saftsalonger (professionell scenkonst) och Familjelördagar där andra organisationer har möjlighet att arrangera verksamhet för att nå ny publik och marknadsföra sig.

Barnkulturaktörer kan för återkommande, en dags eller en veckas evenemang, hyra LillaLuckan för en billig peng. Rummet öppnar upp för såväl mindre och mer etablerade aktörer. Nu söker rummet aktörer för hösten 2015 och våren 2016.

Välkommen att skapa en mångsidigt, fantasifullt och levande barnkulturrum. Visa intresse genom att e-posta: [email protected]